Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Toimintasuunnitelma pohjautuu v. 2020 toimintasuunnitelmaan, josta koronapandemian takia pääsi toteutumaan vain joitakin tapahtumia. Yritetään näitä siis 2021 uudestaan, mikäli pandemiatilanne niin sallii!

Laskiaistapahtumaa vietetään tänä vuonna vapaasti hiihtoretkeillen. 

Toiminta-avustushakemukset toimitetaan Vesilahden kunnalle ja Nokian kaupungille maaliskuussa.

Kevätkokous piti olla huhtikuussa, mutta koronarajoitusten takia kokous siirrettiin kesälle ja se pidetään 2.7. klo 19 Vakkalan metsästysmajalla.

Hankitaan kesällä lampaita ihmisten silmänruuaksi lammasrantaan Vakkalan koulun luona.

Käynnistetään latureitin tai patikkareitin suunnittelu ja toteutus mahdollisesti jo tulevan kevään, mutta ainakin seuraavien vuosien tapahtumiin.

Kesäjuhla pidetään parin vuoden tauon jälkeen perinteisesti Palhon kodalla 25.7. alkaen klo 13.  Ohjelmassa harmonikkamusiikkia, arvontoja, kilpailuja, naposteltavaa, virvokkeita ja iloista yhdessäoloa.

Seuran 70 -vuotisjuhlatallenteen esittely oli tarkoitus järjestää 3.9. klo 18 Vesilahden kirjastossa, mutta elokuun koronatilanne siirsi taas tilaisuutta. Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan hyvissä ajoin näillä sivuilla ja ilmoitustauluilla.

Syksyinen uutispuurojuhla kodalla 19.9.

Vaellusretki syys-/lokakuun 2.10. Halukan alueella. Tutustutaan kyläkirjassa kuvattuihin alueen asioihin.

Syyskokous marraskuussa.

Joululounas sunnuntaina 5.12. klo 12 (ks. tarkemmin Nyt ajankohtaista -osiosta).

Jouluglögi -tilaisuus joulun alla.

Otetaan tavaksi järjestää vapaamuotoisia kokoontumisia perjantai-iltaisin kodalla esim. makkaranpaiston merkeissä. On myös ehdotettu, että kuukausittain 1. perjantai-iltana käsiteltäisiin hengellisiä aiheita.

Uimahallikäyntejä kimppakyydeillä jatketaan jos kävijöitä riittää.

Tupailta -perinnettä jatketaan uusilla tapahtumilla. Yhdeksi tupailta-aiheeksi 55+ -teema, asiantuntijana Riitta Vatanen.

Järjestetään opastettuja kyläkierroksia lähikyliin. Uudistuneeseen TAYS:iin tutustuminen-

Yritetään uudestaan veneretkeä Kuivasille